Ervaringen

 • "Merkbaar betrokken"
  Wij zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer. Alle medewerkers van Van Dijke (zowel eigen als ingeleend) zijn merkbaar betrokken bij een goed eindresultaat. Alles werd netjes afgedekt en dagelijks schoon achtergelaten. Over de planning en voortgang wordt prima gecommuniceerd en als wij een bepaalde voeg willen wordt deskundig afgeraden dit anders te doen. Zo wordt ook over de verschillende typen kit uitgelegd wat voor- en nadelen zijn waarna wij een goede keuze kunnen maken. Tegelzetter Cor is ook echt een topper, de visgraad die wij op de muur wilden was geen standaard werk, maar hij heeft het keurig gedaan! Na oplevering kwam Rob zelf nog even kijken of alles naar onze wens was en of hij zelf tevreden is. Helemaal top!

  Ruben van Ardenne
 • "Fijn en meedenkend"
  Een maand geleden is onze badkamer volledig vernieuwd en uitgebreid door het team van George van Dijke en wij zijn super tevreden! Er is echt prachtig werk geleverd, iedereen denkt mee aan een optimaal ontwerp en er wordt super schoon gewerkt. Op de eerste dag is de hal, vloer in de woonkamer, de gehele trap en overloop afgeplakt. Stof wordt afgezogen via een ventilatie systeem en iedere morgen netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Op deze manier hebben we heel weinig last gehad van stof en het is super fijn om een partij te hebben waar je goede afspraken kunt maken welke ook nagekomen worden. Planning en aanlevering van spullen was ook perfect geregeld, net als de samenwerking met hun partners Plieger, Tegelhuis Numansdorp en DoucheRent. Kortom: allemaal meedenkende en fijne (vak)mensen, die wij alleen maar kunnen aanbevelen. Nogmaals bedankt en wij genieten inmiddels alweer een maand van onze nieuwe badkamer en hopen er nog heel wat jaren plezier van te hebben!

  Jurjen & Michelle
 • "Goed werk"
  Wij hebben een paar maanden geleden ons badkamer en toilet door George van Dijke laten renoveren. Erg tevreden erover. De afwerkingen zijn goed en ook heeft men de werkplaats tijdens de werkzaamhedengoed en verzorgd nagelaten. Kortom , goed werk geleverd! Fam. Suen

  Fam. Suen
 • "Klasse"
  Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service van fa. George van Dijke, zowel van vader George, als naderhand tijdens de verbouwing van zoon Rob, met assistent Bren. Zeer vakkundige mensen en hebben een knap stukje werk afgeleverd i.s.m. hun metselaar en stukadoor. Levering vanuit Plieger en vanuit de Tegelhandel Numansdorp was keurig en op tijd geregeld, zodat er geen vertraging bij de werkzaamheden is ontstaan. Klasse en in 1 woord GEWELDIG. En zeker aanbevelingswaardig voor familie en/of vrienden.  

  Kees en Elly van der Waal
 • Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stukadoor en tegelzetter erin, ook de badkamer monteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen! Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.

  M. van der Giessen Klaaswaal
 • Tijdens onze vakantie hebben de mannen van George van Dijke onze badkamer aangepakt. Dit is ons prima bevallen. Alles gemaakt zoals afgesproken en toen later nog wat kleine spulletjes moesten worden gemonteerd was dat geen enkel probleem. KLASSE!

  Fam. van der Star 's-Gravendeel
 • Nadat we vorig jaar al naar alle tevredenheid een geweldige samenwerking hadden met George van Dijke, heeft hij ons dit jaar weer super verrast. Twee weken geleden een ongelukje in onze badkamer, waarbij één van de twee waskommen sneuvelde. Direct een nieuwe waskom besteld en George maakte heel snel een gaatje vrij in zijn drukke agenda. Op maandagmorgen vroeg stond Rob van Dijke voor de deur om de waskom te vervangen .Nadat hij even bezig was,riep hij me met even met een vervelende mededeling. De nieuwe waskom was toch net iets anders als de eerdere. In overleg met Rob het werk gestopt en 2 nieuwe identieke waskommen gekocht.

  De week erna kwam er een andere medewerker van George (die ook Rob heet) om het karwei alsnog af te maken.Deze Rob leverde net als vorig jaar weer perfect werk af en er was niets meer van onze schade te zien. We namen afscheid van Rob, met de mededeling dat we de rekening wel tegemoet zouden zien en bedankte hem.

  Vandaag, 2 dagen later vinden wij de verassing in onze mailbox, De verwachtte rekening wordt afgedaan met een mailtje dat het service van de zaak is. Wie verwacht er nu nog zoiets. Als dat geen vertrouwen geeft in een bedrijf, weet ik het niet meer.

  Van ons een dikke pluim voor de Fa. Van Dijke en al zijn enthousiaste medewerkers.

  Joke en Walter Krootjes Spijkenisse
 • “Super”
  Ja, echt super vakwerk! Toiletrenovatie laten uitvoeren en zeer tevreden met dat wat deze professionals opgeleverd hebben!
  Er wordt op alle kleine dingen gelet, zoals bv ook het netjes afplakken van dagelijks belopen route.

  En het steeds netjes achterlaten bij het weggaan. Kwaliteitswerk!

  Egbert Wille Capelle aan den IJssel
 • “Licht in de duisternis”
  Wij hikten al jarenlang tegen een nieuwe badkamer aan, mede vanwege vele lekkages. Maar we hadden geen idee waar te beginnen: moet je eerst spullen uitzoeken en dan een monteur? Een mailtje naar George van Dijke bracht licht in de duisternis! Na een afspraak met George waarin wij onze ideeën kwijt konden en George vanuit zijn jarenlange ervaringen hele goede aanvullingen en tips kon geven is het traject gestart.

  Via de site van George zijn wij bij alle benodigde ‘partners’ langs geweest om het plaatje compleet te krijgen. En overal troffen wij dezelfde relaxte, meedenkende, betrouwbare mensen, heel bijzonder. Als er gedurende de verbouwing onderling contact nodig bleek, waren de lijntjes kort en snel zonder dat wij hier verder mee belast werden.

  Het begon al met het plaatsen van een mobiele douche; nooit geweten dat dit mogelijk was en ook hier werd meegedacht over de juiste plek voor de douche.
  Van het begin tot het eind hebben George Rob en zijn team mee gedacht, oplossingen bedacht als iets anders uitpakte dan van tevoren ingeschat en vooral ‘ontzorgt’. Vonden wij het zelf heel spannend toen de douchewand niet over de trap naar boven kon: de mannen verzekerden dat het altijd goed komt en het kwam goed!

  Eerlijk gezegd zagen wij best op tegen zo’n periode waarin er constant mannen door je huis lopen, je badkamer verandert in een bouwput en je met je handdoekje bij de buren moet aankloppen voor een douchebeurt. Maar niets is minder waar: het is zowaar een gezellige periode geworden dankzij de uiterst professionele mannen. Voorafgaand aan de verbouwing werd het pad tussen badkamer en buitendeur volledig afgeplakt en iedere dag werd alles weer netjes gestofzuigd en opgeruimd!

  Wij hadden verwacht dat ons hele huis een grote stofwolk zou worden omdat de hele badkamer uitgebroken moest worden maar niets was minder waar; door een ingenieus afzuigsysteem bleef dit zeer beperkt.

  Wat George van Dijk en team zo bijzonder maakt is dat alle mannen dezelfde klantgerichtheid uitstralen: meedenken en ontzorgen! Zo ook de ‘nazorg’ door George zelf en wat heeft hij de lat hoog liggen; als er nog puntjes zijn die aandacht behoeven kun je dat gewoon aangeven en wordt dit ook nog opgelost.

  Dankzij George en Rob van Dijke en zijn professionele team zijn wij nu de trotse bezitters geworden van een mooie, kwalitatief perfect en efficiënte badkamer waar het hele gezin volop van geniet.

  Met drie zeer sportieve zonen en gemiddeld ca. 8 douchebeurten per dag een waar genot!

  Fam. Staal Barendrecht
 • “Vakbekwaam”

  Meer dan tevreden zijn wij met onze nieuwe badkamer waar we nu alweer een maand van genieten. Al bij het 1e gesprek met George en het uitbrengen van de offerte hadden wij een goed gevoel bij onze keuze voor George van Dijke.

  Dat goede gevoel werd nog sterker tijdens de klus die geklaard moest worden. Wat een professioneel team, meedenkend en vooral vertrouwd. Geen enkel probleem om je sleutel af te geven als je niet thuis was. Alles in huis werd netjes afgeplakt en elke avond werd er keurig opgeruimd. Vooral Raymond is in onze ogen een kunstenaar in het tegelwerk, maar ook de andere leden van het team zijn zeer vakkundig en meedenkend.

  Het resultaat: een geweldig mooie badkamer waar we heel blij mee zijn en elke keer volop van genieten.
  Kortom: George van Dijke is voor ons een vertrouwd en vakbekwaam adres als je je badkamer wil vernieuwen.
  Echt een aanrader!

  Bedankt!
  Henk van Hattumn

  Van Hattumn Waddinxveen
 • Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage,s heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren.

  Fam. Roso Dordrecht
 • De toilet en badkamer waren aan renovatie toe. Onze zoon had een heel erg vervelende ervaring met het plaatsen van een badkamer door een bedrijf dat er een zooitje van maakte. Daarom stelden we renovatie uit. Hoe vind je nu een betrouwbaar bedrijf? Op internet vonden we de site van George van Dijke. De site sprak ons aan. Ervaringen, foto's en partners. Dat gaf al vertrouwen. George kwam langs voor de offerte. Iemand met inzicht en ervaring. Hij gaf de tip om bij Plieger te gaan kijken. Daar zijn we prima geholpen. Voordeel bleek later: Na een foutieve levering, één telefoontje van van Dijke en de volgende dag werd er een nieuw produkt gebracht. Directe lijn met de groothandel Doucherent, ook via de site gevonden. Ideaal! Wat een nette service en niet duur. Zonder douche zitten hoeft niet meer De verbouwing. Alles werd keurig afgeplakt. Stof werd afgezogen en alles werd dagelijks dag netjes achtergelaten We waren erg blij met de vakmensen Jaap en Cor. Keurig werk. Het eindresultaat is super George kwam de boel opleveren en ook hij wil dat de puntjes op de i gezet worden. Alles moet in orde zijn. Kortom, met dit bedrijf kun je in zee gaan.

  Fam. van der Molen Rotterdam
 • “Vertrouwen waargemaakt”

  Via Qasa uitgekomen bij George van Dijke. In eerste instantie nog even geprobeerd om via werkspot de klus te laten doen, omdat ik dacht dat het wel goedkoper kon, maar daar kreeg ik totaal geen lekker gevoel bij. Het is tenslotte toch veel geld en dan wil je wel dat het resultaat er naar is. Toen heb ik George uitgenodigd en na zijn bezoek had ik wel het vertrouwen in een goede afloop.

  Eerst een afspraak gemaakt bij Plieger en toen ik het plaatje compleet had, ben ik in zee gegaan met George van Dijke en dat is toch wel een van de allerbeste keuzes geweest die ik heb gemaakt tijdens mijn verbouwing. Zoals al meerdere malen is beschreven in andere reviews, zijn het stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Daarnaast zijn het ook hele prettige mensen. Ik heb ze de sleutel gegeven van mijn huis en terwijl ik aan het werk was, hebben zij een badkamer en toilet gebouwd waar ik echt onwijs blij mee ben. Het is echt boven verwachting.

  Het tegelwerk is echt superstrak en je ziet dat ze goede materialen gebruiken in de afwerking. Dus de juiste kleuren voeg/kit daar waar nodig en ook mooie afwerkstrips voor een strak resultaat. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd in elk geval. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen de badkamer te laten doen, maar toen ze bezig waren had ik er zo'n goed gevoel bij dat ik George gebeld heb en hem gevraagd heb om ook mijn toilet te doen. Dit was geen probleem en George heeft heel snel alles nog geregeld met Plieger, waardoor ik nu ook een heel mooi toilet heb en in dezelfde stijl als de badkamer. Gedurende het traject verder ook weinig zorgen gehad.

  Ik heb bij Plieger en bij tegelhandel Numansdorp mijn spullen besteld en daarna werd het eigenlijk allemaal geregeld. Ik kan dan ook zeker aanraden om met de bedrijven in zee te gaan waar George mee samenwerkt. Zeker bij tegelhandel Numansdorp erg prettig geholpen

  Nogmaals bedankt George en je team voor dit prachtige resultaat! Ik ben er echt heel blij mee! Dit bedrijf kan ik echt iedereen met een gerust hart aanraden.

  Fam. Hoogvliet Dordrecht
 • “Reviews zijn bevestigd”

  Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten!
  De begeleiding is erg goed van begin tot eind.

  Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel.
  De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen.

  Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen.
  Er is zeer goed werk verricht.

  De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers.
  We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken.

  Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed.

  We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.

  Wouter Lindhout Schiedam
 • Graag deel ik mijn ervaring met lezers van deze site.3 jaar geleden door een ZZP een badkamer laten maken.

  In zijn eentje heeft hij hier 2 weken over gedaan. Het eindresultaat leek op het eerste gezicht goed, maar al gauw kwamen er (lekkage)problemen.Al met al een hoop ellende en veel geld....Via Qasa bij de Firma van Dijke terecht gekomen.

  Zij hebben de oude badkamer volledig gestript en volledig naar mijn ontwerp/zin een nieuwe badkamer geplaatst. Erg tevreden over de vakkundigheid van zowel de installateur (Jaap) als de tegelzetter.

  Van Dijke neemt de tijd om er iets moois van te maken. Daarom niet de goedkoopste maar in mijn optiek wel een hele goede!

  Hoop en verwacht dat ik er samen met mijn zoon heel lang plezier van heb. Heel erg bedankt!

  Familie Verweij Moerkapelle
 • Het is al weer ruim een jaar geleden dat George en zijn team bij mij een verbouwing hebben gedaan.
  De hele slaap verdieping alle muren er uit en nieuwe muren erin.
  De badkamer groter gemaakt een inloopkast en 2 slaapkamers. Een totaal verbouwing van A tot Z: Alles onder één dak.

  Als ik een cijfer van een tot tien zou moeten geven zou dat een elf worden.
  Dit mede door Joop en Rob vriendelijke Vakmensen.
  Heel vriendelijk personeel zeer flexibel hoge kwalitijd afwerking, een bedrijf dat in oplossingen denkt.

  Nogmaals bedankt voor alles! Corrie en Willem

  W. Bouter Spijkenisse
 • Na van 2 andere bedrijven een offerte gekregen te hebben was die van George van Dijke niet de laagste maar wel de meest reële.

  Een voordeel vond ik dat het een lokaal bedrijf betrof.

  Ook de positieve ervaringen van anderen speelde een rol bij de keuze. Ondanks de vertraging in de levering van diverse materialen wist George van Dijke onze douche nog voor de kerst in een paleisje te veranderen.

  Alles wat in de offerte vermeld stond is keurig uitgevoerd en we kwamen niet voor verrassingen te staan. Voor een volgende klus gaan we weer gebruik maken van de dienst van George van Dijke, hij is van harte aanbevolen.

  Peter van der Waals Oud-Beijerland
 • “Aan te bevelen”

  George en zijn team hebben bij ons een prachtig badkamertje ingericht. Alles klopte logistiek, afspraken en de mannen leverden vakwerk.
  Aan te bevelen dus, waarbij ook de adviseur van Plieger mag worden genoemd die no-nonsense advies gaf en goed meedacht met ons.

  Fam. Westing Nieuwekerk aan de IJssel
 • “Wat moet je nog meer zeggen”

  Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke?

  Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui, die kwaliteit leveren en afspraken nakomen, dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen.

  Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!

  J. Hartensveld Rotterdam
 • We kunnen alleen maar positief zijn, alles wordt netjes overlegd en geregeld. Wat een fijne vaklui krijg je over de vloer.

  R. van Heiningen Spijkenisse
 • SERVICE met hoofdletters. Kom daar nog maar eens om in deze tijd. Klasse!

  W.D. van Mullem Vlaardingen